Η 22χρονη Χριστίνα Κανελλοπούλου, σύντροφος του πρώην πολίστα Κώστα Κοκκινάκη, μπορεί να ήταν φαβορί του φετινού «GNTM», με την ίδια να παίρνει τέσσερα ναι από τους κριτές στην οντισιόν, ωστόσο στην επόμενη φάση την... έκοψαν.

Η Χριστίνα Κανελλοπούλου μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και στη Σάσα Σταμάτη για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας, κάνοντας αποκαλύψεις. «Αρχικά θα ήθελα να αποκαλύψω πρώτη φορά ότι για να συμμετέχω στο GNTM δεν έκανα αίτηση, αλλά δέχτηκα τηλέφωνο από την παραγωγή, προκειμένου να συμμετέχω. Αποφάσισα να πάω γιατί σε συνεννόηση με το πρακτορείο μου θεωρήσαμε ότι θα μου κάνει καλό να είμαι υποψήφια.

Στις οντισιόν οι κριτές με πέρασαν όλοι με πολύ καλά σχόλια και 4 “ναι” και ξαφνικά στην επόμενη φάση με απέρριψαν, όπως και άλλους. Δεν μου είπαν το λόγο που με έκοψαν. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα ριάλιτι και άλλωστε είμαι στο πρακτορείο της Έλενας. Η Έλενα μου είπε να μη στεναχωριέμαι και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας» είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κανελλοπούλου στην εφημερίδα.

Η Χριστίνα είναι μόλις 21 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling έχοντας ως μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου η οποία συμμετείχε μέχρι πρότινος στο GNTM. Κανελλοπούλου και Κοκκινάκης είναι μαζί περίπου δύο χρόνια με τον γνωστό αθλητή να βρίσκεται δίπλα στην καλή του και να την στηρίζει σε κάθε της απόφαση.