Στο Love It μίλησε ο Χρίστος Αντωνιάδης ο οποίος αναφέρθηκε σε επιτυχίες που έκανε στο παρελθόν, τα φλερτ που έχει δεχθεί από θαυμάστριές του αλλά και το τραγούδι που απέρριψε κι έγινε επιτυχία.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Μόνο μία γυναίκα μου έχει πει όχι. Ακόμα κι ο πρωταθλητής έχει φάει κάποια στιγμή κι αυτός ήττα.»

«Κάποια στιγμή το «Σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης» είχε περάσει από τα χέρια μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γινόταν επιτυχία. Καμιά φορά τα τραγούδια γίνονται επιτυχία γιατί δεν είναι μόνο αυτό η δύναμη αλλά είναι και θέμα του τραγουδιστή που θα το πει. Σημασία δεν έχει να βγάλεις λεφτά αλλά την ώρα που τα βγάζεις να ξέρεις τι να κάνεις. Πιστεύω ότι τα διαχειρίστηκα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε σήμερα, που δε βγάζω κανένα μεροκάματο, δεν υπάρχει δουλειά καμία κι έχει κλείσει το σύμπαν, να μην κινδυνεύω.»

Ο τραγουδιστής συμπλήρωσε για θαυμάστριες που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση: «Εννοείται συμβαίνει συνέχεια, όπου πάω, όποτε πάω, θα βρεθεί κάποια που θα θέλει κάτι παραπάνω. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από παντρεμένους, ούτε από βέρες, ούτε κορωνοϊό, ούτε από τίποτα. Ορμάνε κι όπου πιάσει το χέρι.»