Άλλο και αυτό πάλι…

Άγνωστος άνδρας είχε πάρει σβάρνα τα κουδούνια των πολυκατοικιών στην περιοχή της Πατρέως και έλεγε να του ανοίξουν, υποστηρίζοντας ότι ήταν διανομέας σε γνωστό ταχυφαγείο της περιοχής.

Μάλιστα, ο άγνωστος άνδρας επέμενε στο χτύπημα των κουδουνιών και προσπαθούσε να πείσει τους ένοικους του κάθε διαμερίσματος ότι είχαν παραγγείλει ή ότι είχαν παραγγείλει άλλοι ένοικοι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία.

Δεν έπειθε όμως κανέναν γιατί εκτός των άλλων η ώρα ήταν προχωρημένη, ξυπνώντας τους ενοίκους μέσα από τον ύπνο τους. Η επιμονή του ήταν τέτοια που ένοικοι κάλεσαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ο άνδρας αυτός είναι τοξικομανής και προφανώς θα είχε τους λόγους του για να θέλει να μπει στις εισόδους των πολυκατοικιών. Χαρακτηριστικό δε είναι ότι από ένα σημείο και μετά έβριζε όσους δεν του άνοιγαν ξεκινώντας τα «γαλλικά».

Το όλο θέμα ανάγκασε την διεύθυνση του ταχυφαγείου να προχωρήσει σε ανακοίνωση στην σελίδα του στο facebook καθώς ο άνδρας αυτός δεν έχει καμία σχέση και ασφαλώς δεν εργάζεται εκεί.

«Το βράδυ 22/9 και ώρα 00:30 μας ειδοποίησαν ότι έλαβε χώρα ένα συμβάν στο κέντρο της Πάτρας σε κεντρικό δρόμο, όπου άγνωστος χτυπούσε επανειλημμένα κουδούνια πολυκατοικίας, λέγοντας ότι φέρνει παραγγελία από το κατάστημα μας,για να εισέλθει στο κτίριο  με άγνωστο σκοπό..

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ενοίκους που μας ειδοποίησαν άμεσα και δημοσιοποιούμε το θέμα με σκοπό να προστατεύσουμε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής».