Η Τζίτζι Χαντίντ και ο σύντροφός της Ζέίν Μάλικ έγιναν γονείς. Το διάσημο supermodel έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι.

Ο Ζέίν Μάλικ επιβεβαίωσε τον ερχομό του μωρού τους, με ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Τετάρτης. Την ανάρτηση συνόδευε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία κρατά σφιχτά το χεράκι της κόρης του.

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και όμορφο», έγραψε ο Μάλικ στους θαυμαστές του. «Το να προσπαθήσω να μετατρέψω σε λόγια το πώς νιώθω τώρα θα ήταν ένα αδύνατο έργο. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι πέρα από όσα καταλαβαίνω. Είμαι χαρούμενος που την γνωρίζω, περήφανος που την αποκαλώ δική μου, και ευγνώμων για τη ζωή που θα έχουμε μαζί».


Στη συνέχεια η Τζίτζι Χαντίντ δημοσίευσε στο Instagram μία άλλη φωτογραφία για τη μικρή τους κόρη, ενημερώνοντας ότι η μικρή γεννήθηκε το Σαββατοκύριακο. «Έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο μας», έγραψε επίσης το μοντέλο.


Το E! News είχε αναφέρει ότι ο Μάλικ και η Χαντίντ βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της, καθώς το μοντέλο σχεδίαζε να γεννήσει στην πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι συνόδευε η μητέρα της Τζίτζι, Γιολάντα, και η αδερφή της, Μπέλα.