Το Netflix ανακοίνωσε πως θα ανεβάσει στην πλατφόρμα του τη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς θρίλερ, δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου.

Χρόνια είχαν οι λάτρεις του ατμοσφαιρικού, μεταφυσικού θρίλερ να απολαύσουν μια τόσο εθιστική τηλεοπτική σειρά, όσο το The Haunting of Hill house πριν από δύο χρόνια. Η επιτυχία της σειρά τους Netflix τέτοια, που ο σκηνοθέτης και δημιουργός Μάικ Φλάναγκαν, αποφάσισε να δώσει μια ακόμη σεζόν στους λάτρεις τους είδους.

Βασισμένες στα έργα του Αμερικανού συγγραφέα Χένρι Τζέιμς, οι σειρές The Haunting κινούνται μεταξύ του αληθινού και του μεταφυσικού, της φαντασίας και του κόσμου των φαντασμάτων. Αν και είδαμε πολλά γνώριμα πρόσωπα από την πρώτη σεζόν, το The Haunting of Bly Manor φαίνεται πως ξεκινά μια ολοκαίνουρια ιστορία, στο ίδιο μοτίβο.

Η πλοκή του νέου θρίλερ του Netflix

Μετά τον τραγικό θάνατο ενός ζευγαριού, ο Χένρι, προσλαμβάνει μια νεαρή νοσοκόμα για να προσέχει την ορφανή ανιψιά του που ζει στην έπαυλη Bly, με τον σεφ Όουεν, τον κηπουρό Τζέιμι και την οικονόμο, κυρία Γκρόουζ. Η συνέχεια στην νέα σειρά του Netflix, στις 9 Οκτωβρίου.


The Haunting of Bly Manor | Teaser Trailer | Netflix