Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι καταιγιστικές και στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της Ελένης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Mytv” και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που καταδικάζει σε ισόβια την Ελένη, η ίδια μεταφέρεται στη φυλακή. Το περιβάλλον εκεί είναι εχθρικό, ενώ την περιμένει ένας μυστηριώδης άντρας, που θα ανοίξει την πόρτα για να ζήσει τη νέα της κόλαση.

Η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη, διευθυντή των φυλακών, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή δύσκολη. Ο Βόσκαρης και οι παρατρεχάμενοί του μετατρέπουν σε εφιάλτη τη ζωή της Ελένης, η οποία προσπαθεί καθημερινά να επιβιώσει σε σκληρές συνθήκες. Μάλιστα, η ίδια καταλήγει πολύ γρήγορα να περάσει τις μέρες της κλεισμένη στην απομόνωση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των οικογενειακών επιχειρήσεων προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα. Μαζί με την Ασημίνα, εδραιώνουν σιγά σιγά τη θέση τους ως το “πρώτο ζεύγος” στην οικεία των Σεβαστών, ενώ η Δρόσω μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το Διαφάνι για να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Οι ζωές των τριών αδελφών χωρίζουν για πρώτη φορά με οδυνηρό τρόπο.