Πιστή στο καθημερινό τηλεοπτικό της ραντεβού βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Booth του OPEN. Η ηθοποιός θέλησε, ωστόσο, να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια διαδικτυακή περιπέτεια που έζησε το τελευταίο 24ωρο!

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε όσον αφορά το acount μου στο Instagram. Λυπάμαι πάρα πολύ αν κάποιος ενοχλήθηκε από μηνύματα τα οποία δεν έστειλα εγώ. Κάποιος άλλος, κάποιο χακάρισμα συνέβη εκεί, δεν ξέρω τι ακριβώς και έφευγαν μηνύματα από τον λογαριασμό μου σε σχέση με ένα give away».

«Ελπίζω να μη δημιουργήθηκε πρόβλημα σε κανέναν. Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές και είμαστε σε έναν καλό δρόμο. Είναι, όμως, ένα θέμα αυτό με το διαδίκτυο πια. Θέλει πάρα πάρα πολλή προσοχή. Μη δίνετε τους κωδικούς σας ποτέ όποιος και αν σας τους ζητήσει» πρόσθεσε η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του OPEN.

Από τη στιγμή που ενημερώθηκαν οι Αρχές, σίγουρα η περιπέτεια για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου βαδίζει στο τέλος της. Πρώτη και τελευταία, σε κάθε περίπτωση, να είναι!