Προς τέρψη των θαυμαστών του Prison Break, ο πρωταγωνιστής Ντόμινικ Πάρσελ, μόλις επιβεβαίωσε πως η σειρά θα επιστρέψει για 6η σεζόν.

Η 50χρονος ηθοποιός ενημέρωσε τους οπαδούς του για την εξέλιξη αυτή, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, απαντώντας στις φήμες που είχαν ακουστεί και τονίζοντας πως το Prison Break θα επιστρέψει παρά τους ισχυρισμούς πως κάτι τέτοιο δεν ήταν στα σκαριά.

Η ανάρτηση του Ντόμινικ Πάρσελ και η απάντηση στις φήμες

Αναρτώντας μια selfie του, έγραψε: «Φήμη νούμερο 1: Είμαι μεγάλος. Ναι, είμαι 50 χρονών… Φήμη νούμερο 2. Είμαι φαλακρός. Όχι, έχω μαλλιά απλά ο κόσμος απαιτεί να τα ξυρίζω. Φήμη νούμερο 3. α υπάρξει 6ος κύκλος Prison Break. Ναι… Φήμη νούμερο 4. Συμπαθώ τους ανθρώπους; Όχι, Όχι τις μάζες. Σίγουρα όχι».
Να σημειωθεί πως το Prison Break έπαιξε για πέντε σεζόν με τις 4 πρώτες να προβάλλονται μεταξύ 2005 και 2009, προτού βγει η τελευταία το 2017.

Στην δραματική σειρά πρωταγωνίστησε ο Γουέντγουορθ Μίλερ ως Μάικλ Σκόφιλντ ενώ ο Ντόμινικ Πάρσελ έπαιξε τον αδερφό του Λίνκολν Μπάροους, με την σειρά να επικεντρώνεται στο σχέδιο του Μάικλ να βοηθήσει τον Λίνκολν να δραπετεύσει από την φυλακή αφότου καταδικάστηκε σε θάνατο για έγκλημα που δεν είχε διαπράξει.

Η 5η σεζόν ήταν μια συνέχεια με τον Μάικλ να επιστρέφει από τους νεκρούς καθώς παλεύει να πάρει πίσω την ταυτότητά του και να σκοτώσει τον «Ποσειδώνα», τον υπεύθυνο για την εξαφάνισή του. Η σειρά ολοκληρώθηκε με τον Μάικλ να αρνείται να γίνει μέλος της CIA, προκειμένου να ζήσει μια φυσιολογική ζωή με την σύζυγό του Σάρα και τον γιο τους Μάικ.