Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στα γραφεία της ομοσπονδίας χειροσφαίρισης Ελλάδος η κλήρωση των ομίλων του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών περιόδου 2020-21. Ο Νότιος όμιλος της Α2 ανδρών χωρίστηκε σε δύο υπό ομίλους των έξι ομάδων( προληπτικά μέτρα εξάπλωσης της πανδημίας) λαμβάνοντας υπόψη τη γεωγραφική θέση των πόλεων πού προέρχονται οι ομάδες.

Η Πατρινή ομάδα Ακαδημία των Σπορ θα είναι στον ίδιο όμιλο με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, τον Πολυνίκη Ναυπλίου και μετά από κλήρωση πού έγινε τον όμιλο συμπληρώνουν ο Αθηναϊκός, ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων και ο Παπασιδέρης Κορωπίου.

Η ομάδα της Πάτρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της ως γηπεδούχος φιλοξενώντας στις 10 Οκτωβρίου (Κ. Πετρόπουλος) όπου είναι και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Ο όμιλος που κληρώθηκε η ομάδα της Πάτρας θεωρείτε ότι είναι ποιο δύσκολος από τον β΄ υπό όμιλο που αποτελείται από τους συλλόγους: Γ.Σ. Πανελλήνιος, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, Βριλήσσια, Πανιώνιος Γ.Σ., Ηλυσιακός και Δόξα Βύρωνος