Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας υπό  την προεδρία του Ανδρέα Κατσανιώτη

"Μεγάλη τιμή που ορίστηκα Πρόεδρος της σημαντικής Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας και θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με αξιόλογους συνάδελφους.

Η Επιτροπή έχει ήδη εμπεδώσει τον ουσιαστικό της ρόλο, διακομματικά και υπερκομματικά, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα’’, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νέος πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας Ανδρέας Κατσανιώτης. 

Στην συνεδρίαση κατά την οποία προετοιμάζεται η Έκθεση με τα πεπραγμένα της προηγούμενης Συνόδου, ο κ. Κατσανιώτης, απευθυνόμενος στους βουλευτές και τα μέλη της Επιτροπής, τόνισε πως “είχατε την τιμή να φιλοξενήσετε στις συνεδριάσεις πολλούς άξιους και ξεχωριστούς επιστήμονες από το χώρο της έρευνας και της τεχνολογίας, οι οποίοι έχουν διακριθεί όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο”. 

Αφού εξήρε το έργο της Επιτροπής, ο νέος πρόεδρος υπογράμμισε ότι στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση που διανύουμε θα πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι ουραγοί και πως η επένδυση μας στην έρευνα και την καινοτομία, είναι επένδυση για το μέλλον της Χώρας.