Σε μία διαμάχη μεταξύ δύο πρώην συζύγων φέρεται να οφείλεται, η χθεσινή πράξη ενός άνδρα από την Πτολεμαΐδα, ο οποίος απειλούσε να πετάξει από το μπαλκόνι το 10χρονο παιδί τους.

Σύμωνα με το kozanimedia, ο εν λόγω άνδρας ήταν εξοργισμένος από το γεγονός ότι δεν του έδιναν το δικαίωμα να έχει την επιμέλεια του παιδιού τους. Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας, κρατούσε το παιδί του όμηρο στο διαμέρισμα της οδού Αδαμοπούλου, αρνούμενος να το αφήσει να επιστρέψει στην εν διαστάσει σύζυγό του. Τότε εκείνη κάλεσε την αστυνομία, με τον πατέρα του αγοριού να απειλεί πως θα το ρίξει από το μπαλκόνι, αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά του.


ΟΜΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Με εντολή εισαγγελέα στήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκειμένου να πείσουν τον άνδρα να αφήσει ελεύθερο το παιδί και να επιστρέψει στην μητέρα του.

Αυτός δεν έκανε πίσω και πήγε στο υπνοδωμάτιο, όπου φέρεται να κρατούσε το παιδί, καθώς και ένα μαχαίρι, το οποίο ενδεχομένως να χρησιμοποιούσε ως «ασπίδα» σε περίπτωση που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.

Άνδρες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και της πυροσβεστικής εισήλθαν στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι με γερανοφόρο όχημα και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μαζί του προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί και να δώσει το παιδί στην μητέρα του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο πατέρας του παιδιού, που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, απομακρύνθηκε ελάχιστα από τον 10χρονο και έτσι οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και τον αφόπλισαν.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ου ΟΡΟΦΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ κατά την διάρκεια της προσπάθειας να τον αφοπλίσουν οι αστυνομικοί, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από το μαχαίρι του, ενώ ελαφρύ τραυματισμό φέρεται να είχε και ένας εκ των αστυνομικών. Η επιχείρηση είχε ωστόσο αίσιο τέλος με τον 10χρονο να επιστρέφει στην μητέρα του.


kozan.gr: Αίσιο τελος αστυνομική επιχειρηση