Σε καραντίνα 14 ημερών βρίσκονται δύο μαθητές του 11ου Νηπιαγωγείου του Αιγίου, ύστερα από την εντολή που δόθηκε από τον ΕΟΔΥ.

Τα δύο νήπια είναι παιδιά της 34χρονης από το Αίγιο που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και η οποία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Η υγεία της είναι καλή.

Στο μεταξύ από τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν στα πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλον βρέθηκαν θετικοί οι γονείς της και η πεθερά της. Αρνητικά ήταν ο σύζυγος της και τα δύο τα παιδιά.

Το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο που πάνε τα παιδιά της, συστεγάζεται με το 6ο Δημοτικό και το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση σε πολλούς γονείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των μαθητών στο νηπιαγωγείο έχει μειωθεί αυτές τις μέρες.

Ωστόσο, το σχολείο συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του με βάση τους κανόνες του ΕΟΔΥ, ενώ σύμφωνα με αυτούς από τη στιγμή που τα δύο νήπια είναι αρνητικά, δεν υπάρχει λόγος για ιχνηλατήσεις σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

Από πλευράς δήμου, ωστόσο, έγιναν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες σε όλο το σχολικό συγκρότημα, με συνεργεία του να προχωρούν σε καθαρισμό και απολυμάνσεις των εξωτερικών και των εσωτερικών του χώρων.