Μετά τις οντισιόν και το ID Catwalk οι 40 υποψήφιοι του GNTM 3 πέρασαν από την επόμενη διαδικασία και ήδη έχουμε την τελική 20άδα που μπαίνει στο σπίτι.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ένας υποψήφιος κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3 και αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.


Στη δεύτερη φάση του bootcamp, οι 39 υποψήφιοι του GNTM 3 δοκιμάστηκαν στην επαγελματική φωτογράφιση. Φορώντας όλοι τους λευκά μαγιό, έπαιξαν με το νερό και τα φουσκωτά παιχνίδια στην πισίνα και πόζαραν στο φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, υπό την καοθοδήγηση των τεσσάρων κριτών, Βίκυς Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλού και Αγγελου Μπράτη που για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση.

Λίγο αργότερα οι τέσσερις κριτές του GNTM 3 ανακοίνωσαν τα αποτλέσματα στους παίκτες και ήδη τα αγόρια και τα κορίτσια του GNTM 3 βρίσκονται στο περίφημο σπίτι και έχουν αρχίσει τις δοκιμασίες για την ανάδειξη του Greece's Next Top Model!

Οι 20 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 3

Κωνσταντίνος, Ηρακλής, Έντουαρντ, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Σήφης, Αντρέας, Ρασέλ, Ξένια, Μαρινέλα, Μαρία Αγάπη, Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Παναγιώτης, Δήμος, Χρύσα, Ίρις, Λία, Εμμάνουελ και Παναγιώτης.