Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρέθηκε η Ράνια Κωστάκη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Συγκεκριμένα η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για το γυναικολογικό θέμα που έχει και δυστυχώς δεν μπορεί να αποκτήσει με φυσιολογικό τρόπο το δικό της παιδί.

Απαντώντας στο αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί, η Ράνια Κωστάκη απάντησε με συγκινητικό τρόπο:

«Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά και τότε που είχα μιλήσει υπήρχε μία πιθανότητα να μην μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν και εμένα… Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία, γιατί θα ήθελα ιδανικά όταν γίνει αυτό να υπάρχει το περιβάλλον, να μπορέσει να πάρει από δύο πρόσωπα την αγάπη…”.


Ράνια Κωστάκη: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί με φυσιολογικό τρόπο»