Η συμμετοχή της στην εβδομάδα μόδας AXDW, πριν από ένα χρόνο, όταν είχε παρουσιάσει τις δικές της δημιουργίες, της έδωσε την δυνατότητα να κλέψει τις εντυπώσεις με το φόρεμα που σχεδίασε στον 24ο διαγωνισμό Miss Tourism Planet.

Ο λόγος για την Πατρινή σχεδιάστρια μόδας Μαριανίκη Μπανιά για την οποία είχε κάνει ειδικό αφιέρωμα το patrasevents.gr πριν από μερικούς μήνες για τα ρούχα που σχεδιάζει και το αρχαιοελληνικό ύφος που τους δίνει.

Στην εβδομάδα μόδας μεταξύ άλλων τα ρούχα της ξεχώρισε ο μάνατζερ και διοργανωτής του Miss Tourism Planet, Γιώργος Κουτούλιας. Μάλιστα, ειδικότερα με μία από τις δημιουργίες της νεαρής Πατρινής ενθουσιάστηκε και της πρότεινε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Το φόρεμα έτσι έντυσε την πανέμορφη Νατάσα Βελιανίτη που κέρδισε φορώντας ένα κομμάτι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον ιωνικό ρυθμό.

Ο διαγωνισμός αυτός με συμμετοχή από όλες πολλές χώρες του κόσμου πήρε οπότε ένα Πατρινό άρωμα με την διάκριση του φορέματος της νεαρής σχεδιάστριας που όπως φαίνεται μέσα από τις δημιουργίες της εμπνέεται μέσα από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, ξέροντας όμως τον τρόπο για να τον λανσάρει αυτόν στον χώρο της μόδας.