Κέρδισε τον Παναιτωλικό, κέρδισε και έναν παίκτη η ΑΕΚ στον αγώνα που έγινε στο Αγρίνιο.

Αυτό αναφέρουν τα ρεπορτάζ για την ΑΕΚ και τη νίκη της ομάδας στο Αγρίνιο. Ο παίκτης που κέρδισε δεν είναι άλλος από τον Αιγιώτη 28χρονο ποδοσφαιριστή, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Ο 28χρονος παίκτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην θέση του αριστερού μέσου – εξτρέμ και τα πήγε περίφημα αφού ήταν ένας από τους κορυφαίους του γηπέδου.

Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα τόνισε ότι και για αυτόν ήταν έκπληξη που αγωνίστηκε σε μία άγνωστη θέση, όμως το καθήκον του είναι να παίζει όπου του λέει ο προπονητής του.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής σε μας τους Αχαιούς ήταν γνωστός από το πέρασμα του στον Παναγιάλειο (η ομάδα που τον ανέδειξε) και την Παναχαϊκή (η ομάδα που δεν μπόρεσε να καθιερωθεί).

Πριν από μερικά χρόνια, στα 20 τουμ, θεωρούνταν ένα από τα καλύτερα ταλέντα του αχαϊκού ποδοσφαίρου. Αγωνιζόταν κυρίως στις θέσεις της επίθεσης και του κέντρου.

Στην ΑΕΚ τον πρώτο χρόνο της μεταγραφής του έγινε δεξί μπακ και έμεινε σε αυτή την θέση. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Πολωνία και όπως φαίνεται αυτού του έκανε καλό…