Το 12ο PICK Πάτρας πέρασε στο παρελθόν και σίγουρα η φετινή διοργάνωση ήταν αρκετά διαφορετική εξαιτίας της πανδημίας, αφού οι αγώνες δεν είχαν θεατές.

Ωστόσο, οι άδειοι χώροι γύρω από την πίστα που είχε στηθεί στο κέντρο της Πάτρας και στην πλατεία Γεωργίου, «γέμισαν» από αδρεναλίνη, μέσα από τα γκάζια και τις ταχύτητες των οδηγών που πήραν μέρος στους αγώνες.

Μέσα από το θέαμα που παρουσίασαν οι οδηγοί φάνηκε ότι οι προσπάθειες τους δεν επηρεάστηκαν αρνητικά τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο βαθμό από το γεγονός της απουσίας θεατών.

Γιατί μπορεί φυσικά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να μην είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και να θέλει θεατές για να ανεβάσει την ψυχολογία των αθλητών, όμως, ο κόσμος παίζει πάντα τον δικό του ρόλο ακόμα και στην ψυχολογία των οδηγών.

Οι οδηγοί και οι αγώνες ήταν αρκετά εντυπωσιακοί σε θέαμα και οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Ραχανιώτη που για ακόμα μια χρονιά ήταν εκεί το αποδεικνύουν.

Στα κλου της διοργάνωσης η παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που ήταν εκεί και πήρε μάλιστα μέρος τρέχοντας με κάρτ, έχοντας αντίπαλο του σε άλλο καρτ τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δείτε τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Ραχανιώτη.