Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στη συγκεκριμένη επιχείρηση, στηρίζουμε και καλύπτουμε την 48ωρη απεργία στην εταιρία ALTHOM ΕΠΕ απαιτώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης. Από το πρωί μέλη της διοίκησης του ΕΚ συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρίας.

Η εργοδοσία της ALTHOM, σε συνέχεια των 8 απολύσεων που έγιναν τους τελευταίους 2 μήνες, προχωρά σε νέα απόλυση συναδέλφου, και μάλιστα μετά από απειλές προς τους εργαζόμενους, ότι σωματεία και συνδικαλισμός δεν χωρούν στην ''οικογένεια'' της Althom. 

Καταγγέλλουμε τη νέα απόλυση ως παράνομη και καταχρηστική και καλούμε την εταιρεία να την ανακαλέσει. Πρόκειται για συνδικαλιστική δίωξη και γίνεται για λόγους εκδικητικούς. Ο συνάδελφος, μαζί με το σωματείο, είχε πρωτοστατήσει το προηγούμενο διάστημα ενάντια στις απολύσεις, αλλά και στη διεκδίκηση της άμεσης εξόφλησης των υπερωριών προηγούμενων ετών, πράγμα που εν τέλει κερδήθηκε.

Δε θα επιτρέψουμε καμία απόλυση συναδέλφου μας! Κυβέρνηση και εργοδοσία θα μας βρίσκουν καθημερινά μπροστά τους. Το ΕΚ Πάτρας, μαζί με τα Σωματεία θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να μην πληρώσουμε ξανά εμείς την κρίση τους.