Η ψυχαγωγία επέστρεψε στην πρωινή ζώνη του Mega τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 10. Το Mega είπε Πάμε Δανάη και η Δανάη Μπάρκα βγήκε στα κόκκινα, χαμογελαστή, λαμπερή και αρκετά αγχωμένη. Είχε προηγηθεί μια χιουμοριστική υποδοχή από τους συνεργάτες της που βρίσκονταν… στο Ρετιρέ.

Μέσα σε ένα ζεστό και πολύχρωμο πλατό, άνοιξε η πόρτα και η Δανάη Μπάρκα έκανε το πρώτο της βήμα στην ζωντανή τηλεόραση.

«Καλημέρα! Επιτέλους είμαστε εδώ! Θα αρχίσω με ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει. Δεν το έχω ξανακάνει, να μπει από κάτω για να το θυμόμαστε!», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής.

«Εμείς εδώ θα είμαι και με επικαιρότητα και με ειδήσεις και με παιχνίδια, για να βγει η ζωή λίγο πιο εύκολα, τα πρωινά μας να αρχίζουν με ένα χαμόγελο παραπάνω», πρόσθεσε.

Μαζί με τη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόσκληση της Δανάης και θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης γεμάτη με το ευφυέστατο χιούμορ του, τις μοναδικές του ατάκες και την πάντα ετοιμοπόλεμη τηλεοπτική του διάθεση.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.


Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα... από το Ρετιρέ του Mega στα κόκκινα