Με τον πρόεδρο Σέρκο Χαρουτουνιάν και διευθύνοντα σύμβουλο Παναγιώτη Χατζηνικολαου του αγροτικού Οργανισμού ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ  συναντήθηκε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Ανδρέας Κατσανιώτης. Συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η δημιουργία γαλακτοκομικής σχολής στα Καλάβρυτα με τον κ. Κατσανιώτη να τονίζει πως η δυτική Ελλάδα είναι η μοναδική περιφέρεια στην οποία δε λειτουργεί καμία Αγροτική Σχολή του ΕΛΓΟ. 

Ο βουλευτής επεσήμανε πως είναι ανάγκες της περιοχής για νέα παιδιά, με εμπειρία στην παραγωγή, είναι μεγάλες, επισημαίνοντας πως είναι δυσεύρετα από τις τοπικές επιχειρήσεις. Οι εγκαταστάσεις, όπως τόνισε ο κ. Κατσανιώτης, υπάρχουν στην περιοχή και επομένως μπορούν να είναι τα εργαστήρια για τους εκπαιδευομενους. 

Θετικά προς την κατεύθυνση δημιουργίας της γαλακτοκομικής σχολής στα Καλάβρυτα κινείται και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο αρμόδιος υπουργός Μάκης Βορίδης βρέθηκε στην περιοχή πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης κατά την οποία ο Υπουργός άκουσε προσεκτικά τα ζητήματα και τα προβλήματα του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου, όπως και τα αιτήματα που θα βελτιώσουν τον πρωτογενή τομέα.