Ο σύλλογος ΑΣΤΟ – επικοινωνούμε γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του και οργανώνει το 17ο Φεστιβάλ του κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής. Τα μέλη του συλλόγου πιστεύουν στην ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και δεν σταματούν να προσφέρουν στο κοινό της πόλης σε τομείς που αφορούν τον πολιτισμό, την κοινωνία, την παιδεία και το περιβάλλον, ακόμα και σε δυσχερείς συνθήκες. Αποκορύφωμα των δράσεων των 18 ομάδων του συλλόγου είναι το Φεστιβάλ στο τέλος κάθε περιόδου που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Πατρέων Πλαζ του ΕΟΤ από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου. Κάθε μέρα κάτι ξεχωριστό: διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, χορός, μουσική, yoga για όλους και εκθέσεις εικαστικών, ζωγραφικής και φωτογραφίας

Παράλληλα, θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας από την ομάδα αλληλεγγύης του συλλόγου για συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Η είσοδος είναι δωρεάν (με τη χρήση μάσκας), ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ο ΑΣΤΟ – επικοινωνούμε σας περιμένει με πολλές μικρές εκπλήξεις για να γιορτάσει μαζί με όλους τα 20 χρόνια παρουσίας του στα δρώμενα της πόλης.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Πέμπτη 24/9

7 μμ: Εγκαίνια εκθέσεων φωτογραφίας, ζωγραφικής, καλλιτεχνικού εργαστηρίου

7.30 μμ: Τραγούδια από την Κάτω Ιταλία

8.30 μμ: Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους (Δημιουργοί από όλον τον κόσμο)

Παρασκευή 25/9, 8.30 μμ

Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους (Έλληνες δημιουργοί)

Σάββατο 26/9, 8.30 μμ

Συναυλίες:

· Γυναικεία χορωδία «BelCantes»

· Μπάντα psych garage «Goodbye Bedouin»

· Rock σχήμα «Raging Ode»

Κυριακή 27/9

6 μμ: Yoga για όλους

8.30 μμ: Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια με την μπάντα «Οι παραδοσιΑΣΤΟί»

9 μμ: Συναυλία με ρεμπέτικα


Α.Σ.Τ.Ο. - Επικοινωνούμε 17o ΑΣΤΟ festival loading...