Μετά από επτά χρόνια στη Μαδρίτη, ο 31χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε και κατά την επίσημη παρουσίασή του δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και τη «δίψα» να κατακτήσει τίτλους με την Τότεναμ.

«Είναι τέλειο που επέστρεψα. Είναι σύλλογος με ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Είναι εδώ που έκανα όνομα και είναι φανταστικός σύλλογος και οπαδούς. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πίσω Τώρα είναι ευκαιρία να αποκτήσω ξανά φυσική κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα ώστε να κερδίσουμε τρόπαια. Πάντα πίστευα ήδη από την ημέρα που έφευγα πως θα επέστρεψα κάποια στιγμή και τώρα η ευκαιρία έγινε πραγματικότητα.

Νομίζω ήταν η καλύτερη στιγμή για εμένα. Είμαι πεινασμένος και έχω κίνητρο για να κυνηγήσω πράγματα για την Τότεναμ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Επιστρέφω με την ψυχολογία ότι μπορούμε να κερδίσουμε τρόπαια, ότι όλα είναι πιθανά. Ο σύλλογος από τότε που έφυγα αναπτυσσόταν διαρκώς και ακόμη και το νέο γήπεδο δείχνει την αλλαγή που υπάρχει στην ομάδα. Τώρα πρέπει να πάμε στο επόμενο επίπεδο, να κερδίσουμε τίτλους. Το λέω διαρκώς, όμως, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός μας στόχος», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μπέιλ μετά την επιστροφή του στα «σπιρούνια».