Η Δέσποινα Γκοτσοπούλου, αν δεν θυμάστε, είναι μία εκ των τεσσάρων αδελφών του Πατρινού ηθοποιού, Δημήτρη Γκοτσόπουλου, του τηλεοπτικού μας «Λάμπρου» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Για την Δέσποινα το patrasevents.gr είχε κάνει ειδικό αφιέρωμα πριν από ένα χρόνο περίπου όταν η δασκάλα (στο επάγγελμα) με την υπέροχη φωνή, είχε κυκλοφορήσει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της "Shadow in the water", σε σκηνοθεσία Κωνταντίνου Λιοπέτα.

Η Δέσποινα Γκοτσοπούλου θα είναι η ερμηνεύτρια των τραγουδιών του ξεχωριστού μιούζικαλ που θα δούμε την Τρίτη στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, αυτό της "Πραξαγόρας".

Το μιούζικαλ που αποτελεί ουσιαστικά μια μορφή κοινωνικής και πολιτικής διαμαρτυρίας για τα όσα ζουν οι καλλιτέχνες και όχι μόνο, εμπνέεται από τις "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη και ως ιδέα είναι μια σύλληψη του Πατρινού μουσικοσυνθέτη Γιώργου Δίπλα που έχει γράψει και τη μουσική του.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Πατρινός Περικλής Βασιλόπουλος και η παράσταση στηρίζεται αποκλειστικά σε Πατρινούς καλλιτέχνες. Θα έχουμε έτσι την ευκαιρία να δούμε τις χορεύτριες Ειρήνη Γκοτσοπούλου, Ειρήνη Ατματζίδη, Λίλιαν Τσιούτσια και Αναστασία Τσαγκαρουσιάνου, καθώς και τους ηθοποιούς Ελένη Καλαντζοπούλου, Ιωάννα Στεφανάτου και Μπάμπη Μακρή, ενώ συμμετέχει και ο Πασχάλης Τζίκος.

Μια ακόμα αξιόλογη δουλειά από Πατρινούς καλλιτέχνες και φυσικά περιμένουμε με αγωνία την ερμηνεία της Δέσποινας Γκοτσοπούλου με την αισθαντική και λυρική φωνή της, στο πλαίσιο της πάντα υπέροχης μουσικής του Γιώργου Δίπλα.