Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στησειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “8 λέξεις”, αυτή την εβδομάδα. Ο Έκτορας με την κάτοψη της θαλαμηγού του Δερβάνη, που βρήκε στο διαμέρισμα του Φοίβου, μετά το μακελειοό, είναι πλέον σίγουρος για την εμπλοκή του σε κυκλώματα συμβολαίων θανάτου και αποφασίζει να μιλήσει στον πατέρα του, τον Μιλτιάδη. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να τον πείσει να μην το κάνει, αφού δεν έχει καμία ισχυρή απόδειξη για όλα αυτά. Ο Μιλτιάδης αντιδρά βίαια προς τον Έκτορα όταν εκείνος ξεστομίζει ότι ο Φοίβος είναι πληρωμένος δολοφόνος.

Ο σπόρος της υποψίας όμως αρχίζει να μεγαλώνει μέσα του και αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια. Ο Μιχαήλ συνειδητοποιεί ότι η Λουκία του λέει ψέματα και συναντάει τον πρώην σύζυγό της. Ο Οδυσσέας από την άλλη προσπαθεί να δικαιολογήσει τις απουσίες του από το σπίτι με πρόφαση τον Σπύρο, αλλά η Έρση αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Ιφιγένεια με την Αντριάννα και την Έλλη κάνουν αγώνα δρόμου για να πάνε την Έρση στο νοσοκομείο, αφού την πιάνουν οι πόνοι και είναι έτοιμη να γεννήσει.

Στο μεταξύ ο Οδυσσέας πίνει καφέ με την Αντιγόνη στο ξενοδοχείο, ενώ το κινητό του έχει κλείσει από μπαταρία. Κάθε προσπάθεια της Ιφιγένειας να τον βρει πέφτει στο κενό. Η Κατερίνα βιώνει το απόλυτο σοκ, καθώς η μυστική σχέση του Μιλτιάδη και του Λουκά αποκαλύπτεται. Μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Ο Μιλτιάδης είναι ράκος μετά την αποκάλυψη της αλήθειας.