Θρήνος στην πατρινή κοινωνία και στον κόσμο της εστίασης για τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών, τη Μέγκι Στογιάνοβα Μοσχονά που έφυγε από τη ζωή όταν το βράδυ του Σαββάτου το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό κοντά το ύψος του Καλάνου, στο δήμο του Ερυμάνθου.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 30χρονη μητέρα, σύζυγος του Αλέκου Μοσχονά, έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα και τόσο άδικα.

Το ζευγάρι ήταν αρκετά γνωστό στην εστίαση της Πάτρας, παρόλο που η οικογένεια έμενε μόνιμα στο χωριό του Ισώματος, εκεί που διατηρούσε επιχείρηση άρτου και καφέ.

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, είχε την ευτυχία να γνωρίσει έναν άνδρα που τη λάτρευε και να κάνει μία μεγάλη οικογένεια, η οποία όμως την αποχωρίζεται τόσο άδικα και γρήγορα.

Ο σύζυγός της, είναι συντετριμμένος μετά το συμβάν και τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης του γυναίκας, καλείται πλέον να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει μεγαλώνοντας τα τέσσερα παιδιά του.

Το χωριό του Ισώματος πενθεί για το χαμό της μητέρας, ενώ στο facebook τα μηνύματα αποχαιρετισμού στον τοίχο του συζύγου της και το δικό της είναι δεκάδες και σπαρακτικά. 

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα το απόγευμα και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοιμητηρίου Μιντιλογλίου Πατρών.