Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε η Σοφία Μουτίδου το πρωί της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Booth» μίλησε για όλα ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου σημείωσε χαρακτηριστικά στην παρέα της πρωινής εκπομπής πως «ανάμεσα σε μένα και τον παππού ήρθε ο μπαμπάς! Ο οποίος ήταν πόντιος και αυτός και ήταν φοβισμένος. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ φοβισμένος άνθρωπος. Με τα οικονομικά, με τη ζωή του γιατί ήταν εργάτης. Οπότε αυτό δεν του επέτρεπε να έχει μια κόρη καλλιτέχνη».

«Όταν πέρασα στη Νομική, ήταν μια πάρα πολύ συγκινητική στιγμή, δεν το έχω πει ποτέ αυτό, γιατί θεώρησα χρέος μου να πάρω τον μπαμπά μου τηλέφωνο στο καπνεργοστάσιο. Σήμερα θα γίνω χάλια, θα κλαίμε και θα μας βγάζουν παντού» πρόσθεσε η Σοφία Μουτίδου. «Λέει η μαμά μου, «πάρ’ τον παιδί μου να μάθει τα αποτελέσματα». Παίρνω και το σηκώνει ο υπεύθυνος του εργοστασίου. Λέω, «τον Μουτίδη θα ήθελα», τον φωνάζουν και του λέω, «μπαμπά, πέρασα στη Νομική»! Και μου λέει, «μπράβο, μπράβο» και κλείνει».

«Μου λέει μετά ότι πήγε σε κάτι τσουβάλια με καπνό επάνω, έτρωγε το ψωμοτύρι του και έλεγε ότι το παιδί του τα κατάφερε. Ήταν κάτι… Δεν μπορώ… Είμαι χάλια, δεν έχει ξαναγίνει αυτό… Παιδιά, είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση δεν έχω ξανακλάψει τόσο» συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός.


Η Σοφία Μουτίδου στο Έλα χαμογέλα | Έλα χαμογέλα 20/09/2020 | OPEN TV