Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν στη μικρή οθόνη και ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής της σειράς οι τηλεθεατές παρακολουθούν με αγωνία όλα όσα συμβαίνουν. Η Έλλη Τρίγγου που υποδύεται μια από τις τρεις αδερφές Σταμίρη, την Ασημίνα μιλάει για όλα διαρρέουν και απαντά και σε όλους λένε πως οι ηθοποιοί έχουν υπέρογκες απαιτήσεις.

«Διαβάζω τα πάντα με τεράστια αγωνία… Προσωπικά δεν μου αρέσει να μαθαίνω τα… επόμενα σε κάτι που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω πως αρέσουν τα spoiler που βγαίνουν για τη σειρά μας. Όσα ισχύουν δηλαδή, γιατί γράφονται διάφορα».

Όσον αφορά στα χρήματα που ζητούν οι ηθοποιοί λέει στη Real Life: «Μόνο αυτά ξέρεις; Δεν έχεις μάθει πως η μία είναι έγκυος και φεύγει από τη σειρά, η άλλη… μαλλιοτραβήχτηκε με την άλλη για τον ίδιο άντρα; Που ζεις, καλέ; Δεν διαβάζεις όλα όσα γράφονται; Γελώ και αστειεύομαι γιατί δεν βρίσκω λόγια να σχολιάσω όλα αυτά τα… σενάρια επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφορούν. Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει! Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Μόνο που κάποιες δουλειές είναι πιο αστείες από τις άλλες. Πως γράφονται τέτοια πράγματα που δεν έχουν καμία οντότητα; Είναι τρομερό».