Βασικοί στόχοι παραμένουν η Ολυμπιάδα του Τόκιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης για την Πατρινή πρωταθλήτρια κολύμβησης Νόρα Δράκου.

Σύμφωνα με την κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού και αυτή τη χρονιά, κυριαρχεί μια αβεβαιότητα εξαιτίας των καταστάσεων και της πανδημίας. «Είναι μία αβεβαιότητα που υπάρχει τόσο από πλευράς αγωνιστικής, όσο και από πλευράς προπονητικής» τονίζει η ίδια.

Ο στόχος ο μεγάλος παραμένει η Ολυμπιάδα του Τόκιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Η προετοιμασία μου θα κυλήσει κανονικά έχοντας αυτούς τους δύο μεγάλους στόχους».

Το μεγάλο ερωτηματικό σε ότι αφορά την προετοιμασία της, είναι οι αγώνες. «Το ποτέ θα μπορέσω να αγωνιστώ σε αγώνες είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα ακόμα δεν το γνωρίζω» τονίζει η ίδια και συνεχίζει λέγοντας:

«Προσπαθώ ψυχολογικά και πνευματικά να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση. Να κάνω προπονήσεις με το ίδιο πάθος παρόλο που δεν ξέρω τι μου ξημερώνει και να μείνω συγκεντρωμένη στο στόχο μου».


Στο διάστημα αυτό μετά την καραντίνα, η Νόρα Δράκου έμεινε στην Πάτρα και έτσι είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους και να ξεκουραστεί κάπως.

«Έκανα και εδώ την προπόνησή μου και τώρα είμαι έτοιμη να ανέβω Αθήνα και να ξεκινήσω κανονικά τον κύκλο μου». Ωστόσο οι καταστάσεις που ζούμε δεν χωρούν και πολλά σχέδια για το μέλλον.

«Σίγουρα δεν κάνουμε σχέδια πλέον αφού όλα μπορούν να ανατραπούν. Ετοιμάζομαι για τα δύο μεγάλα ραντεβού όσο καλύτερα μπορώ και ελπίζω ότι τα πράγματα θα εξομαλυνθούν στη συνέχεια και θα γυρίσουμε όλοι στην καθημερινότητά μας».