Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται τα στελέχη του Καρναβαλικού Οργανισμού για το καρναβαλικό φεστιβάλ που ξεκινάει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα.

Οι άνθρωποι του καρναβαλικού οργανισμού και της επιστημονικής επιτροπής που έχει δημιουργηθεί για την ανακαίνιση του κτιριακού συγκροτήματος των Παλαιών Σφαγείων, βρίσκονται στο τελικό στάδιο των εργασιών για να το μετατρέψουν σε χώρο καρναβαλιού και δημιουργίας.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν τα πρώτα καρναβαλικά εκθέματα από αυτά που έχουν φτιαχτεί στο Καρναβαλικό Συνεργείο και ο χώρος παίρνει πλέον ένα χρώμα καρναβαλιού και αισιοδοξίας.

Θυμίζουμε ότι τα Παλαιά Σφαγεία θα αποτελέσουν από εδώ και στο εξής όχι μόνο την καρδιά του καρναβαλικού φεστιβάλ, αλλά την καρδιά του ίδιου του Πατρινού Καρναβαλιού αφού εκεί θα λειτουργήσει το Καρναβαλικό Μουσείο (ή καλύτερα χώρος προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού), ενώ θα στεγάζονται τα γραφεία του Καρναβαλικού Οργανισμού.

Οι φωτογραφίες είναι της προέδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού Ήρας Κουρή που συμμετέχει ενεργά στις εργασίες και δεν έχει φύγει, όλες αυτές τις ώρες, στιγμή από τα Παλαιά Σφαγεία.