Μια εξέλιξη που έχει ξαφνιάσει άπαντες και που σίγουρα θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ειδικότερα στη μάχη που δίνει η περιοχή κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος φεύγει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Η αποχώρησή του αυτή, έχει να κάνει με την αποδοχή πρότασης για εργασία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Θυμίζουμε ότι ο Χαράλαμπος Γώγος μέλος της εθνικής επιτροπής επιστημόνων κατά του κορωνοϊού, θεωρείται ο στρατάρχης της περιοχής της Δυτικής Ελλάδας σε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο, μετά την παραίτηση τους Παναγούλας Μαμμή, είναι και ο εκτελών χρέη διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος και νοσοκομείου αναφοράς του Ρίου.

Να αναφέρουμε ότι και στο παρελθόν ο κ. Γώγος είχε δεχθεί αρκετές προτάσεις από άλλα νοσοκομεία, όμως είχε επιλέξει να μείνει στην Πάτρα. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε 1,5 χρόνο ο κ. Γώγος συνταξιοδοτείται και ίσως έτσι, με αυτόν τον τρόπο, κλείνει ο κύκλος του στην Πάτρα.