Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Chrissy Teigen καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, John Legend!

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το νέο video clip του τραγουδιστή για το τραγούδι «Wild», στο οποίο η 34χρονη σταρ εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με τα άλλα δύο παιδιά τους την 4 ετών Luna και τον δύο ετών Miles.

Μιλώντας για τις επιπλοκές της τρίτης εγκυμοσύνης της σε ένα story της στο Instagram, η διάσημη καλλονή ξεκίνησε να αναφέρεται στο αγέννητο παιδί της ως «αυτός» λέγοντας: «Είναι πολύ περίεργο γιατί το μωρό είναι πάρα πολύ υγιές. Είναι μεγάλος. Είναι πιθανόν, oops! Αυτό ήταν χαζό».

Στο βίντεο, η Teigen μίλησε μεταξύ άλλων για τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης της, λέγοντας: «Ο πλακούντας μου είναι χάλια. Ήταν πάντα το άσχημο κομμάτι της εγκυμοσύνης μου με την Luna. Με τον Miles, απλά σταμάτησε να τον θρέφει. Σταμάτησε να τον φροντίζει. Έκλεβα όλο το φαγητό του γιατί γινόμουν τεράστια, αλλά εκείνος δεν μεγάλωνε καθόλου, οπότε έπρεπε να γεννηθεί νωρίς», είπε.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ καλά, αλλά ο πλακούντας μου είναι πάρα πού αδύναμος και αιμορραγώ πολύ, Το κακόμοιρο έχει περάσει τόσα πολλά. Πρέπει να βελτιώσουμε την υγεία του πλακούντα μου πάλι και αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να μετακινούμαι, παρά μόνο για να πηγαίνω τουαλέτα».