Μπορεί το Casa de Papel να ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία, όμως οι πρωταγωνιστές του, που είδαν τη φήμη τους να εκτοξεύεται μετά τη συμμετοχή τους στη σειρά είναι πλέον περιζήτητοι σε νέες παραγωγές.

O Professor κατά κόσμον Álvaro Morte, πρόκειται να παίξει σε μια νέα σειρά με τίτλο «The Head». Ωστόσο, παρά την τεράστια αναγνωρισιμότητά του, δεν υποδύεται τον πρωταγωνιστή, αφού είναι ο πρώτος αγγλόφωνος ρόλος του κι όπως δήλωσε ο ίδιος «δεν θα ήταν πολύ έξυπνο να είμαι ο βασικός χαρακτήρας στην πρώτη μου παραγωγή όπου θα μιλάω αγγλικά».

Ο Morte, όπως αποκαλύπτει, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από αμερικάνικες και βρετανικές παραγωγές, όμως αισθανόταν ανασφάλεια να συμμετάσχει σε αγγλόφωνη παραγωγή. Η συγκεκριμένη σειρά, την οποία σκηνοθετεί ο Ισπανός Jorge Dorado ήταν για εκείνον η ιδανική ευκαιρία να δοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο.

H σειρά είναι μια παραγωγή των HBA Asia, The Mediapro Studio και Hulu Japan και είναι διαθέσιμη σε 30 χώρες μέσα από το δίκτυο της ΗΒΟ. Πρόκειται για μια δημιουργία των Ισπανών αδερφών David και Àlex Pastor που βρίσκονται πίσω από τη σειρά The Occupant ("Έχω ακόμα το κλειδί”) που προβάλλεται στο Netflix.

Αποτελείται από έξι ωριαία επεισόδια, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων κατασκευάστηκε στην Τενερίφη της Ισπανίας ένα στούντιο έκτασης 2000 τετραγωνικών που αποτελεί ακριβές αντίγραφο κέντρου ερευνών στην Ανταρκτική.

Δείτε το τρέιλερ:


HBO Asia | The Head Official Trailer