Μήνυμα προς τους πολίτες να συμβάλουν ώστε να σταματήσει «μια μεγάλη καταστροφή», σχετικά με τη διασπορά του κορωνοϊού, έστειλε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook μια γιατρός.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Ισχάκη με μια ανάρτηση που απευθύνεται κυρίως στους αρνητές της μάσκας και σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, αναφέρει πως τα πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα πλέον για τη χώρα, καθώς ο ρυθμός αύξησης των διασωληνωμένων μεγαλώνει και τα κρεβάτια στις ΜΕΘ λιγοστεύουν.

«Πριν από έξι μήνες μας χειροκροτούσες... τώρα γίνε εσύ ο ήρωάς μας» και φόρεσε μάσκα, τονίζει η γιατρός στο μήνυμά της, καλώντας με αυτόν τον τρόπο τον καθένα ξεχωριστά να αναλάβει τις ευθύνες του και να συμμορφωθεί με τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί.


Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανάρτηση:

«Πριν από 6 μήνες μας χειροκροτούσες. Ήμασταν ήρωες λέει... Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε εσύ ο ήρωάς μας, κάνε εσύ το δικό σου καθήκον. Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή. Δεν κινδυνολογώ. Με ήδη το 60% των κλινών κατειλημμένων από Covid, είναι αυτονόητη η εξέλιξη. Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις του πολιτικούς, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ό,τι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού... Ακόμα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτό», γράφει στην ανάρτησή της η κυρία Ισχάκη.