Ο 32χρονος Νίκος Μουρούτης έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καβασίλων του δήμου Πηνειού.

Αντιμέτωπη με το αδυσώπητο πρόσωπο της μοίρας βρέθηκε η οικογένεια της Κατερίνας Ψυχογιού και του Νίκου Μουρούτη. Η Κατερίνα το 2013 έχασε σε τροχαίο τον αδελφό της Αλέξανδρο και χθες τον σύζυγό της Νίκο…


Ο Νίκος Μουρούτης 32 ετών παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην Κυλλήνη, το 2017 είχε με τη μηχανή του ένα σοβαρό τροχαίο στη Διασπορά. Τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύτηκε και τελικά βγήκε νικητής. Με την Κατερίνα απέκτησαν δύο παιδιά ηλικίας ενός και τριών ετών. Μια οικογένεια ευτυχισμένη ώσπου το βράδυ της Πέμπτης η μοίρα αποφάσισε να δείξει το αδυσώπητο πρόσωπό της.

Λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ, στην ΕΟ Πατρών Πύργου, στο ύψος των Καβασίλων. Το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Νίκος και κινείτο προς Πύργο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πλαγιομετωπικά με λευκό βαν που οδηγούσε κάτοικος Ανδραβίδας και πήγαινε στο σπίτι του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο θάνατος του Νίκου ακαριαίος. Στο σημείο έφθασαν περιπολικά της τροχαίας Ήλιδας που έκλεισαν το δρόμο, πυροσβεστικό όχημα από τα Λεχαινά για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση.

Ο 32χρονος Νίκος Μουρούτης αφήνει πίσω του δύο μικρά παιδιά….

Πηγή: patrisnews.com