Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξει στις Άγριες Μέλισσες στα προσεχή επεισόδια. Ένα από τα πολλά “ανοικτά” μέτωπα που θα κλείσουν είναι αυτό του Κλεομένη, ο οποίος θα φύγει από το Διαφάνι νύχτα και… κυνηγημένος.

Σύμφωνα με το περιοδικό “TV O’ CLOCK” και τη Σοφία Τσίρκα, ο Κλεομένης, βλέποντας πως ο κλοιός γύρω του σφίγγει, αποφασίζει να παίξει επιθετικά, προκειμένου να κερδίσει όσο περισσότερα μπορεί. Έτσι, σχεδιάζει να ξεπουλήσει τα χωράφια που πήρε προίκα η Πηνελόπη κρυφά από όλους. Ωστόσο, ο Μελέτης μαθαίνει τα σχέδιά του και έτσι οργανώνει κι εκείνος τα δικά του.

Ζητάει από την Ανέτ ένα τεράστιο χρηματικό ποσό προκειμένου να αγοράσει εκείνος τα χωράφια του Κλεομένη. Η Ανέτ δίνει στον Μελέτη τα λεφτά που της ζήτησε και αυτός με τη σειρά του προσπαθεί να πείσει τον Κλεομένη να πουλήσει σε εκείνον τα χωράφια της Πηνελόπης. Ωστόσο, ο Κλεομένης έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του. Τις επόμενες μέρες ο Μελέτης καταφέρνει και αγοράζει τα χωράφια του Κλεομένη.

Έτσι, ο Κωνσταντής τον παγιδεύει και τον υποχρεώνει να ζητήσει διαζύγιο από την Πηνελόπη, μπροστά σε όλους. Εκείνος δεν έχει άλλη επιλογή και αναγκάζεται να το κάνει. Ωστόσο, για τον Μελέτη δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο ίδιος μαζί με τον Κωνσταντή στριμώχνουν άσχημα τον Κλεομένη, ο οποίος αναγκάζεται να φύγει κρυφά με τα λεφτά, υπογράφοντας όμως πριν τα χαρτιά του διαζυγίου.