Ανατροπή έχουμε για το Big Brother σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε και του Γιάννη Πουλόπουλου. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αυτήν την Παρασκευή στο live του ριάλιτι θα υπάρχουν πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση κι όχι τρεις. Πώς προέκυψε όμως αυτή η αλλαγή;

Μετά τη ψηφοφορία των παικτών στο σπίτι προέκυψαν τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση ο Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου κι η Σοφία Δανέζη. Ωστόσο ο Δημήτρης Κεχαγιάς που ήταν κι ο αρχηγός αυτήν την εβδομάδα είχε το δικαίωμα βέτο και με αυτόν τον τρόπο έσωσε την Σοφία Δανέζη από το να είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Για να προκύψει ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση έπρεπε να ανατρέξουν στον επόμενο παίκτη που συγκέντρωσε τις περισότερες αρνητικές ψήφους κι ήταν ουσιαστικά επιλαχών. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση ισοβαθμούσαν τρεις παίκτες η Ράνια Καραγιάνη, ο νέος παίκτης Νίκος Ζέκος κι ο ίδιος ο Δημήτρης Κεχαγιάς που έσωσε την Σοφία Δανέζη.

Έτσι προέκυψαν οι πέντε υποψήφιοι με τον Δημήτρη Κεχαγιά να θέτει τον εαυτό του υποψήφιο προς αποχώρηση χωρίς να το γνωρίζει.


Big Brother - Πέντε θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση