Συνεχίζει την πορεία του στην τηλεόραση ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Ο Πατρινός ηθοποιός που παρόλο που έχει φύγει εδώ και αρκετά χρόνια από την Πάτρα, ζώντας μόνιμα στην Αθήνα, διατηρεί πολλές φιλίες και στην πόλη μας λόγω του εξαίσιου χαρακτήρα του.

Ύστερα από την περσινή συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι», στην επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη στο Open Beyond, φέτος θα είναι στο «Μυστικό της Πεταλούδας» στο κυπριακό κανάλι του ΡΙΚ, σε μία αρκετά δυνατή παραγωγή, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη.

Η νέα τηλεοπτική σειρά απαρτίζεται ένα αρκετά δυνατό καστ, με αξιόλογους ηθοποιούς, όπως ο Γιώργος ο Νινιός, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης, ο Νεοκλής Νεοκλέους, ο Νίκος Γκέλιας, ο Αλέξανδρος Παρίσης και η Μαρίλια Γιαλλουρίδου.

Το σενάριο της σειράς είναι της Άντα Γκουρμπαλή. Ο ίδιος ο Ανδρέας Βούλγαρης μας είπε για τη νέα δουλειά που παίρνει μέρος:

«Είναι μία πολύ δυνατή σειρά κοινωνική δραματική με πολλές ανατροπές. Έχει πολύ καλό σενάριο, ωραίες ιστορίες και πολυδιάστατους ήρωες και είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτήν τη σειρά.

Περνάω υπέροχα στις σκηνές που έχω με τον Γιώργο Νινιό, πέφτει πολύ γέλιο, μαθαίνω πολλά πράγματα δίπλα του".  

Όσο για το ρόλο του: «Είμαι ένας ένας πρώην αστυνομικός και νυν σωματοφύλακας του πρωταγωνιστή Γιώργου Νινιού, ενώ το όνομά μου στο έργο είναι Φίλιππος Λεμπέσης».