Ένα φανταστικό παιχνίδι-παράσταση για γονείς και παιδιά, φτιαγμένο μέσα από ένα διάλογο μουσικής, χορευτών και σκηνικών στοιχείων.
 
Σε ένα σπιτάκι αλλοιωμένης προοπτικής, δύο χορευτές με κινήσεις συμπιεσμένες, γκροτέσκες, παραμορφωμένες και γρήγορες, δημιουργούν ένα σύμπαν μιας άλλης βαρύτητας, σαν να ήταν χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Το καλωδιωμένο σκηνικό κάνει τους χορευτές και τα αντικείμενα εκτελεστές της μουσικής παρτιτούρας προσκαλώντας σε ένα δείπνο α-λα Μπάστερ Κήτον.
Σε αυτό το παιχνίδι, όλα αποκτούν δύο όψεις: μια πραγματική και μια ονειρική.
Παραγωγή | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού δικτύου BIG BANG (2015-2017) συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύλληψη, χορογραφία: Παναγιώτα Καλλιμάνη
Χορευτές: Παναγιώτα Καλλιμάνη, Τάσος Καραχανίδης [αρχική διανομή: Παναγιώτα Καλλιμάνη, Eric Fessenmeyer]
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Σκηνικά: Μαρία Ταυλαρίου & Χαρά Αδαμοπούλου
Κοστούμια: Παναγιώτα Καλλιμάνη, Μαρία Ταυλαρίου, Νέλλα Ιωάννου
Φώτα: Σάκης Μπιρμπίλης
Η παράσταση πραγματοποιείται στο φεστιβάλ Πριμαρόλια 2020 με την υποστήριξη της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση – πρόγραμμα «Εξωστρέφεια» 
Έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ μουσικής για παιδιά BIG BANG Αθήνα, μια συμπαραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και της Zonzo Compagnie, το οποίο αποτελεί δράση του ευρωπαϊκού δικτύου BIG BANG, συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση / πρόγραμμα Creative Europe Culture.
Ανέβηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Big Bang Festival 2 στις 21-22.05.2016 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
 
Τηλ. κρατήσεων: 6947 211 653
Είσοδος 3 ευρώ | Περιορισμένος αριθμός θεατών