Από το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας, γίνεται γνωστό, ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων τα οποία αναμένεται να επικρατήσουν από σήμερα το βράδυ στην περιοχή, κρίθηκε επιβεβλημένη η αλλαγή του χώρου, πραγματοποίησης της προγραμματισμένης για σήμερα (Πέμπτη) στις 9.30 το βράδυ, συναυλίας του Περικλή Αλιώπη.

Η εκδήλωση μεταφέρεται από το αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, στην αίθουσα «ΑΙΓΛΗ» στον Πολυχώρο “Veso Mare”.

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς της νεότερης γενιάς με προσωπικό ήχο και αξιοσημείωτη πορεία στην Ελληνική δισκογραφία, δημιουργεί μια μουσική παράσταση γεμάτη βιόματα, εικόνες, μνήμες και ενέργεια.
Εναλλάσοντας και συνδέοντας φαινομενικά διαφορετικούς "μουσικούς κόσμους" με αφετηρία την βιωματική του σχέση με την παράδοση και τα μετέπειτα ερεθίσματα που επηρέασαν και διαμόρφωσαν τον ήχο του.
Μια σύγχρονη, διαφορετική προσέγγιση
στο ρεπερτόριο της οργανικής παραδοσιακής μουσικής καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις που κουβαλούν ηχητικά μοτίβα από την Μακεδονία, τα Βαλκάνια, την Ανατολή, την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και φτάνουν μέχρι την Δυτική Κλασική μουσική και την Τζαζ καθώς το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και η επικοινωνία με τους μουσικούς πάνω στην σκηνή αλλά και το ακροατήριο έχουν τον πρώτο λόγο.
Trumpet: Periklis Aliopis.
Arrangement & Keyboards: Panagiotis
Petridis
Bass: Kostas Pagopoulos
Drums set: Christos Pagopoulos
Sound Engineering: Nikos Chronopoulos
Art Work: Matteo Aliopis
Photos & Video: Akis XatziMikes
Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά.
Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και για την προστασία του κοινού επιβάλλεται η έγκαιρη προσέλευση(20:30). Οι θεατές θα πρέπει να έχουν μαζί τους και μάσκα.
Είσοδος ελεύθερη.