Και ενώ ο Πατρινός επαγγελματίας πυγμάχος Πάρης Σταυρόπουλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και ετοιμάζεται για αγώνες που έχει κλείσει στο εξωτερικό με σπουδαία ονόματα του χώρου, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο νεαρός... στάζει μέλι για τον προπονητή του.

Ο προπονητής του είναι ο Παναγιώτης Πανταζής (ένα σημαντικό και μεγάλο όνομα στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων) και ο Πάρης Σταυρόπουλος, κρίνοντας από τα λόγια του, του είναι απόλυτα αφοσιωμένος.

«Με πίστεψε από την αρχή, πίστευε σε εμένα και πιστεύει ότι μπορώ να φτάσω στα μεγαλύτερα σαλόνια της πυγμαχίας» τονίζει και τον ευχαριστεί δημόσια. 

«Έχει τόσα πολλά στο κεφάλι του, έχει και την δική του καριέρα, έχει αγώνες στο εξωτερικό και όμως δεν με έκανε στην άκρη είναι και είναι πάντα δίπλα μου, στην κάθε μου προετοιμασία.

Μου αφιερώνει τον χρόνο του στο να με πηγαίνει ταξίδια για να κάνω σπάρινγκ, στον κάθε μου τραυματισμό ήταν εκεί, να με πηγαίνει ο ίδιος  στο γιατρό για να μην χάσουμε μέρα προετοιμασίας».

Και συνεχίζει: "Ακόμα και όταν  είχα έλλειψη μεταφορικό ήταν εκεί να με πηγαίνει και να με φέρνει  για προπόνησης πρωί απόγευμα.  Ήταν μία δύσκολη περίοδος αυτή για μένα, ήταν  πιο δύσκολη φάση της ζωής μου…

Αυτός όμως ήταν πάντα εκεί. Και συνεχίζει να κάνει πράγματα για εμένα γιατί με πιστεύει αληθινά».

Καταλήγοντας τονίζει δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του και την αφοσίωση του: «Δεν θα δούλευα με άλλον προπονητή και δεν θα τον άλλαζα. Θα τον διάλεγα ξανά και ξανά.

Γιατί πάνω από όλα μου έδειξε και μου έμαθε ότι στην ζωή μετράει η καρδιά  καρδιά του και όχι το χρήμα. Στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου ήρθε αυτός ο προπονητής και πίστεψε σε εμένα.  Ένα  ευχαριστώ δημόσια είναι λίγο. Τον ευχαριστώ για όλα».