Την Σοφία Μουτίδου συνάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος και φυσικά ρωτήθηκε για το καυτό θέμα των ημερών σχετικά με την διαφωνία που υπήρξε με τον Χάρη Ρώμα για τους λόγους που δεν θα είναι στο Καφέ της Χαράς.

Η ηθοποιός ανέφερε σχετικά με το θέμα: «Δεν είναι θέμα ότι εγώ πήγα να πιέσω 20 ανθρώπους, δεν έχω δώσει τέτοιο στίγμα σαν άνθρωπος. Ειπώθηκε κάτι που δεν είναι αληθές και βγήκα και το είπα. Τώρα έμαθα ότι συνεχίζεται η ιστορία κι εγώ Γιάννη δεν θα πω τίποτα άλλο. Βαριέμαι πολύ γιατί αν πω έστω και μια λέξη είναι μια συνέχεια κατάστασης.»

«Με τον Χάρη δεν σταματήσαμε να μιλάμε, μιλήσαμε απλά υπήρξε μια τρομερή διάσταση κι εγώ θέλησα να λύσω από την μεριά μου και του είπα ότι εγώ θα βγω να κάνω διορθωτική δήλωση. Μου λέει ο λόγος εναντίον στον δικό μου, αυτό τι θα πει; Όποιον πιστέψουν. Εγώ είπα τη θέση μου, ο Χάρης είπε τη δική του, τώρα αν συνεχίσει να λέει εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο.»

«Ο λόγος που δεν τα βρήκαμε δεν είναι το Booth, με πήρε ένας χριστιανός και μου είπε δεν μπορούμε να συνεργαστούμε οικονομικά.»