Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα take away στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ένας 25χρονος, υπήκοος Αλβανίας μπήκε «μαινόμενος» με το αυτοκίνητό του ασημί χρώματος, σε κατάστημα take away της περιοχής, για να χτυπήσει έναν 23χρονο, επίσης υπήκοο Αλβανίας που κάθονταν με την παρέα του στον πάγκο του καταστήματος.

Τα περίπου 10 άτομα της παρέας έπαθαν πραγματικό «σοκ» βλέποντας ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς το μέρος τους, με σχετική ταχύτητα και μάλιστα όλοι σηκώθηκαν για να γλυτώσουν. Οι θαμώνες γλύτωσαν με μερικά τραύματα στα πόδια γιατί στην είσοδο υπήρχε σκαλοπάτι και μπροστά από το κατάστημα ήταν σταθμευμένα ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μια μηχανή που ανέκοψαν την ταχύτητα του αυτοκινήτου του 25χρονου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον 25χρονο, ο οποίος δεν προσπάθησε να διαφύγει.

Δέκα λεπτά νωρίτερα πάντως σύμφωνα με το flashnews.gr είχε προηγηθεί άλλη επίθεση. Ειδικότερα, ο 25χρονος κρατώντας λοστό και μαχαίρι είχε πάει στο ίδιο κατάστημα και στην κυριολεξία, κυνήγησε τον 23χρονο, απειλώντας τον να τον βλάψει σωματικά. Με την παρέμβαση των υπόλοιπων θαμώνων του καταστήματος αλλά και της ίδιας της παρέας του 23χρονου (τους οποίους επίσης απείλησε), αποφεύχθησαν, προς στιγμήν όπως αποδείχθηκε, τα χειρότερα. Στη συνέχεια ο 25χρονος επέστρεψε με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, ο 23χρονος που στόχευε να χτυπήσει ο 25χρονος, όσο και οι περισσότεροι της παρέας που κάθονταν στον πάγκο του καταστήματος είναι ποδοσφαιριστές τοπικής ομάδας του Ακρωτηρίου, οι οποίοι μόλις είχαν τελειώσει την προπόνησή τους.

Η ασφάλεια Χανίων διερευνά τα αίτια του συμβάντος ενώ για τον 25χρονο θα ακολουθηθούν όλες οι νομικές διαδικασίες που απαιτούνται σε αυτές τις περιπτώσεις.