Στον φακό της αγαπημένης της φωτογράφου, Ρούλας Ρέβη πόζαρε για ακόμη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Την αποκάλυψη για τη φωτογράφιση την έκανε η Ρούλα Ρέβη ποστάροντας μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στον λογαριασμό της στο Instagram και συμπληρώνοντας πως «Σεπτέμβρης χωρίς Ελένη δεν γίνεται» ενώ πρόσθεσε και τη λέξη «σύντομα».

Όταν η Ελένη Μενεγάκη είδε την ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη δε δίστασε να σχολιάσει δημόσια τους λόγους τους οποίους χαίρεται να δουλεύει μαζί της, αλλά της έστειλε και τις ευχές της για την ονομαστική της εορτή.

«ΡΟΥΛΑ , ΡΟΥΛΑ μου χρόνια σου πολλά , με φίλους με καλές παρέες , με γέλια με έντονες συγκινήσεις , με αγάπη, με τα παιδιά κ τον αντρούλη σου μην χάσεις ποτέ την τρελή σου ενέργεια , την πλάκα σου , το χαμόγελο σου ! Σ αγαπώ κ θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Υ.γ σ ευχαριστώ που μέσα σε 10 λεπτά μου βγάζεις πάντα τις ωραιότερες λήψεις ! Μ' αρέσω τόσο μέσα από τον φακό σου!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στα σχόλια.