Συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» έδωσε ο Θανάσης Κουρλαμπάς όπου μίλησε για το φινάλε του τηλεοπτικού «Κλεομένη» στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός που μπαίνει σε μια επίσης δυνατή ομάδα και πιο συγκεκριμένα στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που ξεκινάει στην ΕΡΤ1, για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες είπε «Με πολλή χαρά και συγκίνηση αποχαιρετώ τον Κλεομένη. Ο Κλεομένης τελειώνει αυτή τη σεζόν».

Αναφερόμενος μάλιστα στα τελευταία του γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες τόνισε: «Το φινάλε του Κλεομένη είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω ζήσει στη δουλειά μου. Υπάρχει μεγάλη ένταση. Το σίγουρο είναι ότι τη μέρα του γυρίσματος έπεσε πολύ κλάμα κι από εμένα και από τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Έχω φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή που είναι κάδρα πολύ έντονου συναισθήματος. Όταν δύο ακραίοι ρόλοι, μόλις τελειώσει το γύρισμα, έχουν φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και κλαίνε γιατί αποχαιρετιούνται ως συνάδερφοι, είναι στιγμιότυπο ζωής», είπε για τη σκηνή με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

«Με μεγάλη χαρά, συγκίνηση και αγάπη αποχαιρετώ τον «Κλεομένη» αυτή τη σεζόν»…


Θανάσης Κουρλαμπάς | Όσα είπε για το τέλος του από τις «Άγριες Μέλισσες»