Ένα υπέροχο τραγούδι κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες από τον Πατρινό τραγουδιστή, Ανδρέα Διονυσόπουλο.

Πρόκειται για το «Αν με δεις», ένα άσμα που εντυπωσιάζει από πλευράς μουσικής, ενώ κάνει αίσθηση στιχουργικά αφού σε ένα μεγάλο βαθμό αποτυπώνει το κλίμα της εποχής.

Το τραγούδι ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τους χρήστες του διαδικτύου. Είμαι μία δουλειά που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε Πατρινούς καλλιτέχνες και συντελεστές και δείχνει το υψηλό επίπεδο που έχει η πόλη μας πάνω στη μουσική, σε δύσκολους καιρούς από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Η ενορχήστρωση επίσης είναι ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στη δουλειά αυτή, ενώ το βίντεο που ντύνει το τραγούδι έρχεται για να απογειώσει το όλο πράγμα, σε ένα project που συμμετέχουν φίλοι του τραγουδιστή.

Μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι, μουσικοί παραγωγοί του ραδιοφώνου και dj's, με τους οποίους τον συνδέει σχέση εκτίμησης και φιλίας στα πολλά χρόνια πορείας του στη μουσική.

Μία τέτοια σχέση, άλλωστε, συνδέει τον τραγουδιστή και με το κοινό που κάθε φορά σε κάθε καινούργια του δουλειά, αυτό την αγκαλιάζει και την αγαπά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι στίχοι είναι του Γιώργου Γκανέλη και του Ανδρέα Διονυσόπουλου, η μουσική του τραγουδιστή, ενώ στην ενορχήστρωση, στην μίξη και στο βίντεο υπογράφει ο Παναγιώτης Β. Παπαχριστόπουλος.


Αν Με Δεις - Ανδρέας Διονυσόπουλος