Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στον Κόμβο Σταδίου όταν ένα Ι.Χ αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ (ΒΜW) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σηκώθηκε στον αέρα σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων και στην συνέχεια κατέληξε σε μάντρα αυτοκινήτων προκαλώντας ζημιές σε οχήματα της μάντρας.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ελαφρά τραυματισμένο τον οδηγό της ΒΜW στο Γ. Νοσοκομείο Αγρινίου (ο οδηγός του αγροτικού είναι καλά στην υγεία του) ενώ έφτασε και όχημα της Π.Υ Αγρινίου καθώς και ισχυρή δύναμη της Τροχαίας που κατέγραψε το συμβάν, ρύθμισε την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων και ερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

«Θα θρηνήσουμε θύματα, πρέπει να επιληφθεί η Τροχαία ή να τοποθετηθεί ένας σχολικός τροχονόμος. Ας γίνει κάτι πριν να είναι αργά. Τρέχουν ανεξέλεγκτα πάρα πολλοί οδηγοί, δεν τηρούν τις σημάνσεις αδιαφορούν για διαβάσεις. Ας γίνει κάτι επιτέλους, δεν μας ακούει κανείς; όταν θα χαθεί το παιδί τους θα το καταλάβουν;» μας είπαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Πηγή: agrinioreport.com