Στην καρδιά της Πάτρας, στον εμπορικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου ανοίγει το νέο κατάστημα της Protergia, του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS. Η Πάτρα αποτελεί τον τέταρτο σταθμό της Protergia για τα φυσικά της καταστήματα ενώ όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν πολλές περιοχές ακόμα.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου, το νέο κατάστημα στην Πάτρα, στον εμπορικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, νούμερο 115 φιλοδοξεί να φέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Protergia πιο κοντά στους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης. Η Protergia που αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας και τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου απευθύνεται πλέον, μέσω του νέου καταστήματος, απευθείας στο καταναλωτικό της κοινό στην Πάτρα και προσφέρει τις υπηρεσίες της από κοντά, αναπτύσσοντας το δίκτυο καταστημάτων της, με φρέσκο και μοντέρνο σχεδιασμό.


Όσοι επισκέπτονται το κατάστημα της Protergia στην Πάτρα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας. Η Protergia προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρησή καθώς και καινοτόμα προϊόντα. Ενδεικτικά, η νέα "πράσινη" υπηρεσία της εταιρείας στους πελάτες της είναι το Net Metering όπου ο πελάτης αποκτά το "προσωπικό" του φωτοβολταϊκό σύστημα, με το κλειδί στο χέρι.

Με αυτή την υπηρεσία, μεταμορφώνονται σπίτια και καταστήματα σε ενεργειακά αυτόνομα κτίρια και οι ένοικοι τους σε παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, στο κατάστημα μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαχείριση της κατανάλωσης του ρεύματος σας, για την ηλεκτροκίνηση, για τα προγράμματα ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει και για πολλές ακόμα υπηρεσίες.

Το κατάστημα αυτό αποτελεί απόδειξη της διαρκούς επιθυμίας της Protergia για συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών της. Ζήστε την εμπειρία και εσείς από κοντά στη Ρήγα Φεραίου 115 από τις 17 Σεπτεμβρίου.