Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έσπασε τζάμι σταθμευμένου αυτοκινήτου και αφαίρεσε ένα στερεοφωνικό, αξίας (100) ευρώ.

Ακόμη, εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, κλοπή που διαπράχθηκε  πριν από ένα μήνα, σε χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης την 06/08/2020 ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξαν οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και κοσμήματα, συνολικής αξίας (5.000) ευρώ.

Επισημαίνεται ότι οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στην Τρίπολη και κατασχέθηκε.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το μεσημέρι, διέρρηξε οικία σε χωριό της Αμαλιάδας και αφαίρεσε δύο τηλεοράσεις, καθώς και είδη κλινοστρωμνής και ένδυσης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένη στην αυλή, μια κλεμμένη τηλεόραση, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό της.