Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που κατά τόπους βαθμιαία θα αυξηθούν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 36, στη Θεσσαλία από 15 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 19 έως 34 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στα βόρεια παράλια της Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ και έως το πρωί τοπικά στα βόρεια πελάγη 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατούν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.