Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση έκανε η Halle Berry για λογαριασμό του περιοδικού «Variety». Τη φωτογράφιση συνόδευσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της χολυγουντιανής ηθοποιού, στην οποία δήλωσε μεταξύ άλλων ότι προσέχει ιδιαίτερα τον εαυτό της καθώς ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Συγκεκριμένα η Halle Berry εξομολογήθηκε ότι βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του διαβήτη τύπου 2 με τον οποίο διαγνώστηκε όταν αρρώστησε βαριά στο σετ της σειράς «Living Dolls», το 1989.


Μιλώντας στο περιοδικό, η σταρ είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ότι κινδυνεύω. Είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα της καραντίνα και με ποιον έρχομαι σε επαφή. Στο σπίτι μου έχω δημιουργήσει ένα σημείο όπου οτιδήποτε έρχεται από τον έξω κόσμο, πρέπει να περάσει από απολύμανση».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πίστευε ότι είχε καρκίνο των οστών όταν έσπασε τρία πλευρά στα γυρίσματα της ταινίας «John Wick: Chapter 3 — Parabellum» το 2019.

«Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στα κόκκαλα. Νόμιζα ότι ήταν πρώιμη οστεοπόρωση. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου συνέβαινε αυτό ενώ ήμουν σε πραγματικά άψογη φυσική κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα είπε ότι έχει συνδέσει το ατύχημα με τον διαβήτη της, και εξήγησε ότι τα κόκκαλά της σπάνε πολύ εύκολα: «Έχω την τάση να σπάω τα οστά μου ευκολότερα από άλλους ανθρώπους».